advocatenkantoor Theoma Brugge

maak afspraak

Raadpleeg ons online, via videoconsultatie

Zie, hoor en spreek met één van onze advocaten bij je thuis, op je kantoor, kortom, waar je je ook bevindt. Dit via je pc, laptop, tablet of smartphone, tegen een vooraf bepaald ereloon.

Een advocaat via video?

Het is onze plicht als advocaat om laagdrempelig zijn. Je hebt er trouwens baat bij een advocaat te raadplegen vooraleer het te laat is. Zo kunnen we je tijdig adviseren waar de valkuilen zijn en hoe je ze kunt vermijden. En ben je dan toch in een valkuil terecht gekomen, dan geven we je advies hoe je er met de minste kleerscheuren uit geraakt.

Hoe verloopt een videoconsultatie?

Klik hierboven op de knop “maak afspraak”. Vul je gegevens in en duid aan in welke materie, behandeld door ons kantoor, je een probleem of vraag hebt. Heb je documenten die je ons wil voorleggen, dan kan je deze meteen ook opladen. In een volgende stap zie je dan wie van ons kantoor wanneer beschikbaar is en wat de consulatie je zal kosten. Is er niemand beschikbaar, neem dan telefonisch of via e-mail contact op met ons kantoor, zodat de door u gewenste advocaat zich beschikbaar kan stellen in de agenda op de applicatie. Je legt je afspraak vast bij de advocaat van je keuze en je betaalt. Op datum en uur van je afspraak klik je hierboven op “start consultatie”. Enkele klikken en we ontmoeten elkaar!

start consultatie

Wat kost een video consultatie?

Een raadpleging via video kost 175,00 EUR inclusief BTW. Kunnen we je niet helpen, dan betalen we je terug.

Hoe lang duurt een videoconsultatie?

Maximaal één uur. Dit biedt in principe voldoende tijd voor jou om ons je probleem uit te leggen en voor ons om op al je vragen te antwoorden. Kunnen we je tijdens een eerste consultatie geen pasklaar antwoord geven (bijvoorbeeld omdat we één en ander eerst nog moeten opzoeken of dubbelchecken), dan wordt een vervolg afspraak vastgelegd. Hiervoor worden geen bijkomende kosten aangerekend.

Wat heb je nodig?

Een pc of laptop met camera, microfoon en luidspreker, of een tablet of smartphone. Een stabiele internetverbinding (breedband of 4G). De recentste versie van één van de ondersteunde browers, nl. Edge, Chrome (49+), Firefox (54+), Safari ’11, iOS 11.0 & macOS 10.13) of Opera ‘47+). Niets meer. Dus geen bijkomende software die je eerst nog moet installeren.

Wij delen deze technologie graag met onze confraters - meer info